sobota 13. září 2014

Dermacol - LOVE LIPS BALM SPF 15


Ahoj zlatíčka,

dneska jsem si připravila recenzi na balzám na rty od Dermacolu. Jedná se o zvláčňující balzámy na rty s neodolatelnými vůněmi, dokonale pečují o rty, dodávají jim svěžest a hedvábnou jemnost. Barevně tónují rty a zanechávají je lesklé, vyhlazené a vláčné. Vyživující textura s přírodními oleji, včelím voskem a vitaminem E podporuje regeneraci rtů, vytváří na nich ochrannou vrstvičku a zabraňuje jejich vysušování. SPF 15 chrání rty před slunečním zářením. Srdíčkový tvar zajistí snadné vykreslení rtů. Balzámu je 3,5 ml a stojí 79,- Kč. Můžete ho sehnat ZDE na internetu nebo v drogérii.

Mám balzám v odstínu 02 Liebe




Můj velmi oblíbený balzámek, který Vám mohu doporučit. Obal je z bytelného plastu a líbí se mi srdíčkový tvar balzámu. Moc pěkně voní po broskvi. Přijde mi, že vůbec neubývá. Balzám na rtech vytvoří krásnou barvičku, která není nijak výrazná. Rty krásně zvláční, hydratuje a zbaví suchých rtů. Za sebe doporučuji!
 
Máte s balzámem zkušenosti? Zaujal Vás?
 
Mějte se krásně ♥ Vaše Kyrkys ♥

10 komentářů:

  1. Já nedoporučuji. Měla jsem odstín čokoláda a přišel mi strašný, rty mi vysušoval, nehydratoval. :/ Cena byla taky hrozná na to, že to je jen balzám. Jediné pozitivum je, že docela dost barvil.

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se mi líbí balení a srdíčkový tvar balzámu :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mne se bohuzel po par pouzitich zlomil v tube, takze letel do kose. Moc mi nesedl, hydratace nebyla nic extra a ta cena je zbytecne vysoka. Prijde mi, ze i Balea je na tom s vlastnostmi lip. Ovsem krasne vonel, to zas jo.:) tvoje barva ti hrozne hezky zvyraznuje rty:)

    OdpovědětVymazat
  4. mám a první dojem byl skvělej, teď, po několika použitích, se mi strašně rozpatlal - v tom obalu je prostě všude :D
    Ale co už, s tím se nějak poperu, ta vůně čokolády za to stojí :) Ale jak tady vidím, i mě trochu vytáčí ta cena!

    OdpovědětVymazat
  5. Měla jsem ten s příchutí broskve a byla jsem spokojená s hydratací i odstínem. Kamenem úrazu bylo balení a špatné nanášení, brzy se mi zlomil. Koupila jsem si potom i odstín červené a ten mi hrozně vysušoval rty. Takže už bych po něm nesáhla..

    OdpovědětVymazat
  6. Mrzí mě, že někdo není spokojený :-) Já na něj nedám dopustit :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Jeeej veľmi pekný odtieň pier ti vytvoril. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá na tobě moc hezky! :) Já se na ně koukala už v drogerkách, ale moc mi nevoněly a ani to nebylo něco do čeho bych byla ochotná investovat, navíc moje rty mají samy o sobě dost výraznou červenou barvu a barvy těch balzámů mi s ní ani trochu nepohly, vůbec nebylo poznat, že něco mám, takže jsem si nakonec nekoupila a ani nemám tu touhu :D Ale na tobě vypadá fakt krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Julie: Děkuji

    Marťa: Děkuji moc kočko :-)

    OdpovědětVymazat