neděle 26. března 2017

Dnešní nákup v Biooo + Dm Drogerie


Krásný den. 

Dnes jsem navštívila obchůdek s bio kosmetikou a netestovanou na zvířatech. Jedná se o obchůdek Biooo.cz, který se nachází v OD Kotva v Praze. No moc mě překvapilo, že obchůdek je velmi prostorný a je na výběr hodně značek. Jsem z toho nadšená, takže jsem Vám hned všechno nafotila a ukážu, co jsem si koupila. Postupně "vyhážu" všechnu chemii a budu používat jen bio kosmetiku. Navíc přírodní kosmetika je pro mě velmi přínosná. Jde to vidět na pokožce těla i pleti ♥ Ještě chci napsat, že Biooo obchod má i eshop ZDE je to super pro někoho, kdo se do Prahy nedostane apod. Všechno, co Vám v článku ukážu, najdete na eshopu. 

DM Drogerie

Věděla jsem, že se musím zastavit i v Dmku, chtěla jsem si koupit ještě nějakou dekorativní kosmetiku od Alverde, ale byla vyprodaná. Takže jsem měla smůlu, koukala jsem na lesky, ale nakonec si počkám na limitku, která by měla být v měsíci duben, moc se na ní těším. 

Takže jsem si koupila jen tekuté mýdlo od Alverde, která voní dokonale po mátě s troškou citrónu. Někdy si do něj ještě přidávám vonný olejíček mátu a to je boží ♥ 

Poslední věci jsou proteinové tyčinky Sportness 50%. Proč si je kupuji? Jak víte běhám i cvičím a tak, když mám chuť na sladké, sahám po těchto tyčinkách. Přijdou mi lepší než sušenky nebo tyčinka Mars. 
Biooo.cz

Než jsem z obchůdku odešla u pokladny jsem si všimla masek na pleť. A domů jsem si odnesla hned dvě a obě od stejné značky Lavera. 

První maska je Intensiv s bio pupalkou a bio bambuckým máslem, měla by vyživovat a zklidňovat podrážděnou pleť. A já se na ni moc těším. 

Další maskou je regenerující pro zralou pleť s bio brusinkou a bio arganový olej. Měla by hluboce vyživovat, hydratovat, zlepšovat elasticitu pleti atd. 

Doufám, že mi obě masky budou vyhovovat, vypadá skvěle a složení je pecka ♥ 



Znáte to, odličovacích tamponku není nikdy dost a také proto jsem chtěla vyzkoušet tyhle od značky Bocoton. Hlavním plus je, že jsou ze 100% bavlny. 


Potřebovala jsem do zásoby šampon a kondicionér. Dochází mi od Alverde, na ty bude recenze. Mě moc zaujala značka Faith In Nature, která nádherně voní po kokosu. A navíc složení je prostě dokonalé. Nemůžu se dočkat až to vyzkouším. 


Nutně jsem potřebovala krém na ruce do kabelky. A tohle takzvané kabelkové balení od značky Sante s Olivou a Goji byla jasná volba. Krásně voní, už jsem ho parkrát vyzkoušela a je to super krém, který se rychle vstřebává a krásně voní. 


Další věcí, co jsem neměla doma a bez čeho nemůžu být je intimní gel. Jasná volba byla od značky Faith In Nature. Příjemně voní, neobsahuje chemii a měl by kontrolovat zápach. Ten hned dneska vyzkouším až si dám vanu ♥ 

To je celý můj dnešní nákup. Musím si postupně koupit všechnu kosmetiku :D Začnu zase příští měsíc, protože moje peněženka je skoro prázdná :D No znáte to. 

Napište mi, co Vás zaujalo, jestli znáte eshop. 

Krásný večer. 
Kyrkys ♥ 

6 komentářů:

  1. Zajímavé věci :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ty tyčinky mám taky ráda. :) Nejvíc mi chutnala Cookies, ale tuším, že měla jen 32 % bílkovin. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle si kupuji je 50% jinak jiné ani nejím. Také nejím jiné tyčinky :-)

      Vymazat
  3. BIOOO je zlo... Jdu tam pro jednu věc, odejdu se třema jinýma a tu původní úplně zazdím :-D
    Padly mi do oka masky od Lavery a krém Sante - píšu na seznam! ;-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holka ten krém Sante je boží, Lavera masku jsem zkoušela jen tu bílo - modrou a opravdu je to pecka, pleť ji doslova pije :-)

      Vymazat