čtvrtek 9. března 2017

Stříbro na pleť? Ano!


Hezký den.


Asi víte, že jsem měla pleť v hrozném stavu. Bohužel jsem navštívila kosmetičku, která mi rozjela akné! Ptáte se proč? Jelikož mi začala pupínky mačkat a to nekecám každý. Bohužel 
další dny se mi akné zanítilo. Takže jsem hledala kosmetiku, která mi pomůže. Začala jsem chodit ke kosmetičce a pak si časem zakoupila i nějaké produkty. Mezi nimi bylo koloidní stříbro. Do té doby jsem jen věděla, že něco takového existuje, ale nevěděla jsem, co to přesně má dělat.

Dnes tu máme článek, abych Vás seznámila s kosmetickým produktem, kterými v boji po dokonalé pleti pomáhá. A tím, že mi pomohl, ho chci doporučit i jiným. Vím, jaké to je, když bojuje s akné. Je možné, že to každému nemusí pomoci, ale mě to vyhovuje na 100%. 

Ještě chci podotknout, že stříbro jsem používala jen čistě na pleť. Vnitřně ne, takže zde budu psát jen moje účinky na pleť. 


Co je koloidní stříbro?

Koloidní minerály jsou směsí makro a mikročástic minerálů, které organismus potřebuje ke správnému fungování. Díky své tekuté formě jsou velmi dobře vstřebávány, z 98% tj. až ve dvacet krát větších dávkách než minerály v podobě kovů.
Látky obsažené v koloidních minerálech přispívají k udržení normálního stavu nehtů, vlasů, k normální funkci imunitního systému a stavu pokožky, normální činnosti nervové soustavy a k ochraně buněk před oxidačním stresem.

Je to přírodní přípravek, který dokonale čistí a regeneruje pleť. Snižuje vylučování mazu a příznivě působí na akné, rozšířené póry, kožní plísně, zábaly a pod. Uklidňuje podrážděnou, začervenalou pokožku. Při pravidelném užívání regeneruje, pleť a má příznivé účinky. Používat ráno a večer. 


Jaké s ním mám zkušenosti?

Doporučila mi ho moje kosmetička, že několikrát měla lidi s pletí jako já a koloidní stříbro jim pomohlo. Používala jsem ho vždy po vyčištění pleti mojí oblíbenou pěnou od Soaphoria. Klasicky na tamponek a dočistila jsem s ním pleť. Někdy jsem si z něho vytvořila obklad na obličej a nechala působit tak 30 minut. Po delším používání jsem zaznamenala velké změny na pleti. Akné se už netvořilo (podotýkám, že mi ho vytvořila kosmetička, když mi vymačkala celý obličej, pupínky se zanítily a hurá akné je na světe). Takže jsem pleť vůbec nemačkala, ačkoliv jsem k tomu měla někdy sklony. Moje pleť potřebovala jemnou péči, žádnou chemii. Opravdu mi velmi pomohlo, navíc nijak nezapáchá je velmi příjemné. Akné se zmírnilo, rozšířené póry nejsou viditelné. Teď mám pleť 100% lepší. Doporučuji všem, co trápí akné. Používat jako klasickou pleťovou vodu nebo tonikum a hlavně dělat si z něho zábaly a po delším používání, uvidíte sami rozdíl.

Já jsem moc spokojená a ještě přikládám foto, jak jsem měla svoji pleť a jak ji mám dnes. Již mám pleť docela v pohodě, ještě lepší než na obrázku. Naučila jsem se svoji pleť vnímat u mě, platí pravidlo → Méně je více! Napište mi do komentářů, jestli chcete článek o moji pleti. Moje stříbro najdete např. ZDE. 


Co Vy a koloidní stříbro, znáte ho? Vyhovuje Vám? Za mě super věc ♥ Budu se těšit na komentáře ♥ 

Krásný den.
Kyrkys

9 komentářů:

  1. O koloidnom striebre som citala na diskusnych forach o zdravi, ale trochu mam z neho obavy. Predsa len je to trochu alternativne. Chcem si o nom precitat viac informacii a mozno by sa zisiel aj nazor lekarnicky. Pred navstevou kozmeticky si teda akne nemala vobec?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne neměla akorát jen par pupinku a po kosmetice jsem myslela, ze mi jebne 😞

      Vymazat
    2. Mne sa to raz stalo po masaze tvare. Proste kozmeticka tam zaniesla nejaku infekciu. Samozrejme, ze odvtedy som tam nebola. Aktualna kozmeticka tvar po cisteni pleti dezinfukuje ozonom a vsetko je v poriadku.

      Vymazat
    3. Taky skvělá zkušenost, já teď chodím úplně jinam do Amibeauty do Ústí nad Labem. Profesionální přístup, paráda!

      Vymazat
  2. Nikdy jsem o tomto přípravku neslyšela, docela jsi mi ale dala tip. Já mám problém s akné už od puberty a doteď se ho nemohu zbavit. Dobře, není to tak hrozné jako dříve ale už se mi dlouho nestalo že bych neměla na obličeji jediný pupínek. Během mého života jsem zjistila, že zatím má nejlepší vliv na moji pleť mořská voda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to jsem moc ráda, že jsem ti ukazála "novinku" Mořská voda je takový zázrak, pomáhá na vyrážky, ekzém. Miluji si dělat koupele s mořskou solí nebo himalájskou solí.

      Vymazat
  3. To je skvělé. Pleť se ti mrtě zlepšila. :) Já nemám nějak velké problémy s akné. :)

    OdpovědětVymazat