sobota 11. března 2017

Velká recenze kosmetiky Moje - Glitrové laky, odlakovač s ricinovým olejem, tužky, best řasenka


Krásnou sobotu. 

Dnešní sobotu, chci začít recenzí. Jedná se o velkou recenzi kosmetiky Moje, kterou mám velmi ráda. Značka je výhradně česká a já osobně ráda podpořím české prodejce. Navíc koupi jejich výrobků, podpoříte lidi se zdravotním postižením. Protože podporují i chráněnou dílnu v Českých Budějovicích. Výrobky nemají nijak drahý obal a proto jsou levné, navíc nejsou testované na zvířatech, což je velké plus, aspoň pro mě! Značka MOJE obdržela celou řadu ocenění a recenzí, např. Balzám na rty titul Výrobek roku 2014 od Asociace vizážistů a stylistů ČR, laky na nehty ocenění v testech kvality atd. 
Produkty jsou používány v televizních studiích, spolupracujeme s filmovými produkcemi, produkty MOJE podporujeme různé akce. 

Ráda bych napsala recenzi na šest produktů, které mám hodně ráda. Řasenka je fakt pecka, navíc ty laky mají pěkné glitry. A odlakovač vůbec nevysušuje nehty. 

Řasenka Best Gigant prodlužující s arganem 




Obal řasenky se mi moc líbí, nic přeplácaného. Ani cena není vysoká, cena mě mile překvapila, tenhle zázrak koupíte za 89,- Kč. Cena versus výkon je fakt pecka. Poprvé jsem se lekla kartáčku, nejsem člověk, který vyhledává takové klasické velké kartáčky. Spíše preferuji umělé kartáčky. Řasenka slibuje především velký objem a výživu řas, pomocí arganového oleje. A víte, co je největší pecka. Nejen, že Vám dodá objem, ale také perfektně prodlužuje. Na fotce vidíte, jak prodlužuje a zahustí. Pokud řasenky dáte jen jednu vrstvu, tak docílíte takového jemného efektu. Až po druhé vrstvě, krásně řasy zvýrazní. Konečný efekt za to stojí. Řasenka vůbec neslepuje, krásně řasy oddělí. Řasenka na řasách vydrží celý den, bez rozmazání. A nemusíte používat ani kleštičky na řasy, jednoduše nejsou potřeba. 

Tužky 



Dlouhodržící tužka na obočí v odstínu 2, kterou mám již po druhé o něčem svědčí. Naprosto mi vyhovuje odstín, který je vhodný pro brunetky jako jsem já. Cena 49,- Kč je fakt super kup. Tvrdost a pigmentace je skvělá, mějte lehkou ruku při dokreslování. Já jsem s tužkou moc spokojená. Vidíte sami, jak krásně dokresluje a když zafixuji obočí, například průhlednou řasenku, vydrží mi to celý den. 

Další automatická tužka je v černém odstínu a cena je také 49,- Kč. Jedná se o automatickou tužku, což je velká výhoda, nemusíte nic ořezávat. Na očích vydrží řekněme, tak 5 hodin určit, pak ztrácí intenzitu, ale i tak za tu cenu, jsem moc spokojená. 

Glitrové laky


Ani nevíte, jak dlouho jsem fotila laky, jelikož bylo blbé světlo a nějak se mi nedařilo. Nakonec se snad povedlo. Jsou úžasné na barevné laky a dokonalé nehty, které já nemám po gelových nehtech. Takže omluvte moje hnusné, krátké nehty. 

Odstín 01

Odstín 02




Ještě jednou omluvte moje nehty, ale lépe to nešlo. Na dlouhých, krásných nehtech to bude lepší. Doporučuji je spíše na barevné nehty, než samotné i když je to věc vkusu. Pokud nechcete něco výrazného, použijte jen glitrové laky samostatně. Krásně vypadají na tmavých lacích. Oba laky Vás vyjdou na 49,- Kč. Zase prostě cena je velmi příznivá a produkt je skvělý. Vydrží na nehtech velmi dlouho. 

Odlakovač

Odlakovač s arganovým olejem. Je vhodný na cesty a vyjde na 20,- Kč. Objem je 50 ml. Jako každý odlakovač smrdí :D Obsahuje arganový olej, který nevysušuje nehet, vyživuje nehtové lůžko, podporuje růst nehtu a zesiluje nehty. No tomu bych nevěřila, ale je fakt, že nehty nejsou vysušené, což je velké plusy. Navíc s ním nehty jsou dobře odlakovat. Velmi vhodný na cesty. 

Další recenze na kosmetiku Moje ZDE

Budu moc ráda za každý komentář. Napište mi, jestli máte s kosmetikou Moje zkušenosti a jaký produkt mi doporučujete vyzkoušet. 

Mějte se krásně.

Vaše Kyrkys ♥ 

4 komentáře:

  1. Ahoj. :) Taky doufám, že budu mít dřív mimčo, ale čtecí koutek je taky fajn a pak tam může být mimčo a můžu mu číst. :) ♥ Jůůů! Jinak tyhle laky vypadají super. Já jsem tedy spíš na barevné, ale hrozně se mi líbí ten 01. Mohl by být fajn v kombinaci s černým lakem. :) Všechny výrobky vypadají dobře a tuhle značku neznám. Každopádně je moc fajn, že koupí výrobků se dá někomu pomoci. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj kočko, ten 01 právě mám na zlaté laku a je to pecka není to klasicka zlatá, má blízko k těm třpytkám v laku, takže k tomu jde skvěle. Přesně je super, že to někomu pomůže.

      Vymazat
  2. Ta řasenka vypadá fakt peckově, a za ty peníze :O Škoda jenom, že se značka trošku hůře shání, takže jsem ještě nic od této značky nezkusila :(

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat