středa 10. července 2013

PURITY VISION BIO kokosový olej

Ahoj krásky,
 
moc ráda se s Vámi podělím o můj zázrak jménem kokosový olej.
 
BIO kokosový olej PURITY VISION pochází z palmových hájů na pobřeží jižní Indie. Palmy jsou pěstovány v čisté přírodě podle zásad kontrolovaného ekologického zemědělství.
 
Zralé plody jsou ručně zpracovávány tradiční metodou lisování za studena. Jedině tak si olej uchovává všechny vitamíny a antioxidační látky prospěšné lidskému organismu.

Je bohatý na antioxidační látky, které pomáhají organismu vypořádat se s působením volných radikálů a zpomalují tak proces stárnutí. Stimuluje přirozené regenerační procesy buněk a tím podporuje schopnost pleti obnovit se vlastními silami.




Na co všechno se dá použít?

 
-  Výborný na vaření, pečení i do studené kuchyně
 
-  Podporuje trávení a správnou činnost metabolismu
 
-  Neoxiduje a je stabilní i při vysokých teplotách
 
-  Neobsahuje cholesterol
 
-  Jídlům dodává lahodnou chuť a punc exotiky
 
-  Ideální péče o pleť, tělo a vlasy
 
-  Účinný na celulitidu i hubnutí
 
-  Výborný masážní olej
 
-  Intenzivně hydratuje, chrání a přirozeně regeneruje
 
-  Vhodný i pro velmi citlivou a alergicky reagující pokožku dětí i dospělých

 
Na co ho používám já?
 
Když mám chuť na sladké a chci si udržet váhu, tak si dám raději lžičku kokosového oleje a ten mě zasytí. Navíc výborně chutná.
 
Používám ho na pleť místo krému, hlavně v noci po celodenním pohybu na sluníčku. Krásně pleť zklidní.

Nedoporučuji na mastné a jemné vlasy. Kokosový olej je zázrak. Aplikuji ho samotný na vlasy. Buď na celou hlavu i ke kořínkům a provedu masáž hlavy nebo opět ke konečkům. Nechám působit třeba hodinku, dvě a pak smyji šamponem. Navíc mi pomohl od suché pokožky hlavy.
 
 Provádím s ním masáže těla a klidně se s ním namažu po koupeli.

Navíc ho s přítele občas použijeme místo lubrikačního gelu. Někde jsem se dočetla, že tím předcházíte vaginální mykóze (kvasinková infekce).

Máte s kokosovým olejem zkušenost?
Krásný den přeje Kyrkys :-))
 
 

15 komentářů:

  1. Já si vždycky vlasy namočím a pak kokosák do délek vetřu, zabalím do igelitu a nechám ho na vlasech třeba hodinku, pak vlasy normálně umyji. Je to stokrát lepší než kdejaká drahá maska na vlasy. A taky ho používáme místo lubrikačního gelu, kam se hrabe jahodový durex :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně na co drahou masku, když je lepší kokosový olej. A jako lubrikační gel je vynikající :-)

      Vymazat
  2. Ahojky, taky na tento olej nedám dopustit, taky kupuji tuto značku, v drogerii DM. Používám ho na vlasy, na suchou kůži, na vaginální mykózy (pomáhá) a bělím si s ním zuby. Je vynikající! Navíc krásně voní!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hm, četla jsem na internetu, že je vhodný na bělení zubů. A jak to provádíš? Jako když si čistíš zuby? Děkuji moc :-)

      Vymazat
    2. Ano, naberu ho na kartáček (velikost oříšku) a normálně si s ním vyčistím zuby. :) Jde to i prstem. :) Mi se zdá, že opravdu vyběluje!

      Vymazat
    3. No nekecej - promiň za ten výraz :D Určitě vyzkouším :D děkuji za tip!

      Vymazat
  3. já ho zatím používám jen na vlasy, ale vidím, že bych používání měla rozšířit :D.. jen by mě zajímalo.. mám úplně stejný, ale je tekutý.. je to špatně? čekala jsem, že bude mít takovou konzistenci, jako máš na fotce ://

    http://www.fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl by mít konzistenci jako mám na fotce, jestli ho máš tekutý, tak se jen rozpustil. Stačí ho dát na chvilku do lednice a zase bude mít správnou konzistenci. určitě se mrknu na tvůj blog :-)

      Vymazat
  4. Ahojky, taky nad ním přemýšlím, mám suché konečky vlasů, tak by to mohlo být to pravé pro mě :)
    http://blondaa.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Už som si ho kúpila aj ja, zatial som ho vyskúšala iba po umytí vlasov na končeky ale veľmi mi to nevyhovovalo. Určite vyskúšam pred umývaním vlasov. A tá vôňa?? mňaam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pokud se ti vlasy více mastí, tak použij před mytím vlasů. I výborně chutná :-)

      Vymazat
  6. Jeste jsem nezkousela, ale jakmile zajdu do DM, koupím si ho:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Petrainsteadofstyle: Vyzkoušej je fakt využitelný na všechno ☺

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj :-) Můžu potvrdit ....... kokosový olej je prostě zázrak. Já ho využívám při výrobě přírodní kosmetiky, na vaření, smažení, do cukroví (bezvadný do raw dezertů), dále jako masku na vlasy (ale tady pozor,pokud se opravdu někomu mastí vlasy, tak je příliš zatíží. Vhodnější na mastné vlasy je třeba maska z bambuckého másla,nebo směs olejů z EO), je úžasný na bělení zubů (čistím si s ním zuby 2x denně vždy po čištění pastou a opravdu vyběluje - jen musíš mít trpělivost,není to samozř.hned), výborný je také jako lehká ochrana proti sluníčku (pokud snášíš sluníčko bez problémů), jak už tu někdo psal,také pomáhá při mykozách, je nad všechny chemické lubrikanty, skvěle chutná a voní ........... já si ho ještě mažu každý večer před spaním na rty (krásně zvláčňuje) a také bezvadně funguje jako balzám po holení (dezinfikuje) ....... bylo by toho možná ještě víc, určitě všem doporučuji mít tento zázrak vždy doma po ruce, na 100% ho využijete !!! Hezký den ...........

    OdpovědětVymazat