neděle 24. března 2013

Krémy na ruce

Ahoj všem, dneska tu máme recenzi na dva krémy na ruce, které používám. V zimním období mám suchou pokožku a to nejen na celém těle, ale také na rukách. Ruce bez rukavic vystavujeme přímému chladu, který ruce vysušuje. Ruce si samozřejmě myji pravidelně a následně namažu krémem na ruce. A co je má osvědčená rada? Umyji si ruce, namažu ruce pořádně mastným krémem ( univerzální Indulona ) a dám do rukavic. Někdy nechám působit přes noc. Tento proces dělám i na nohou. A musím říct, že ruce jsou hydratované, hebké.
 
 
Avon krém na ruce:
 
 















Krém na ruce a nehty obsahuje glycerin a kalcium. Na nehtech jsem žádnou změnu nepostřehla. Ale na ruce je dobrý. Hezky ruce hydratuje a rychle se vstřebá. Nemám ráda krémy na ruce, které zanechávají mastný film. Obsahuje silikon ( dimethicone ) silikon je umělý tuk, který naše tělo nedokáže přijmout, proto dělá na pokožce ochranný film, který pokožku chrání. Ale pozor!!!  Jen na ruce, na pleti dokáže udělat neplechu! Silikony a parafinum liquidum, mineral oil, mohou na pleti vytvořit neplechu a to rozšířené póry, žilky, vrásky. Ale záleží na pleti :-). Jinak s krémem jsem spokojená. Stál okolo 60,- Kč.


Garnier krém na ruce:
















Tento krém řadím do lepších krémů na ruce. Obsahuje Alantoin, který pokožku ošetřuje. Také glycerin. Hezky ruce hydratuje a nezanechává mastný film. Je sice pravda, že chvíli trvá, než se vsákne, ale pak jsou ruce dlouho hydratované. Jsem s ním spokojená. Navíc krásně voní, což je další plus. Cena okolo 100,- Kč.



První zleva je Garnier a druhý Avon.













Jaké krémy na ruce používáte Vy?

Krásný den přeje Kyrkys :-))

Žádné komentáře:

Okomentovat