úterý 15. dubna 2014

Nové masky od Skin79 - AC Calming - I´m Purifying, Ultra Light - I´m Smoothing, Age Repair - I´m Firming

 
Zdravím všechny sledovatele. Dnešní článek bude další recenze na nové masky od Skin79. Nedávno jsem recenzovala -  Powerful Moist - I´m Hydrating, Vital Energy- I´m Refreshing. Na předešlou recenzi masek mrkněte SEM. Byla jsem s maskami spokojená a nadšená a tak jsem se rozhodla vyzkoušet další. Dnes Vám představím další tři a můžeme se na recenzi vrhnout. Fotky si můžete zvětšit kliknutím na fotku. 
 
Všechny tři masky
 
Pleťová maska - AC Calming - I´m Purifying SKIN79 (20ml)

Popis masky: Pročištění a ozdravení pleti díky patentovanému složení Natural Herb. Pročištění pleti. Ochrana před škodlivými vlivy. Prevence problematické a podrážděné pleti - protizánětlivá funkce. Svěží pocit. Aromatherapy efekt. Oživuje unavenou pleť. Bez škodlivých látek - bez parabenů, umělé parfemace, minerálních olejů a živočišných složek. Typ pleti - smíšená pleť, mastná pleť, problematická pleť. K sehnání ZDE.

Můj názor: Před nanesením masky jsem si opět pleť vyčistila tonikem a aplikovala masku, kterou jsem na pleti nechala působit 20 minut. Hned na začátku se dostavil osvěžující efekt. Maska byla velmi příjemná na pleti. Pleť byla hydratovaná, projasněná a celkově hezčí. Zbytek séra jsem vmasírovala do pleti a krásně se vstřebalo. Opravdu nemáte po masce lepivý pocit ani po vmasírování séra do pleti. Klidně bych masku doporučila a určitě bych si ji pořídila znovu. Myslím, že pročisťující efekt se dostaví až po několikátém používání.

Pleťová maska - Ultra Light - I´m Smoothing SKIN79 (20ml)

Popis masky: Pro jemnou a projasněnou pleť díky patentovanému složení Phyto Oligo. Projasňující funkce.Vyhlazující funkce. Přirozeně hydratační. Snadná aplikace bez lepivého pocitu. Aromatherapy efekt. Oživuje unavenou pleť. Bez škodlivých látek - bez parabenů, umělé parfemace, minerálních olejů a živočišných složek. Typ pleti - smíšená pleť, suchá pleť. Můžete ji sehnat ZDE.

Můj názor: S maskou jsem spokojená. Nechala jsem na pleti 15 minut a opět zbytek séra vmasíroval do pleti. Nemá jen krásný růžový obal, ale krásně je po ní pleť vyživená, hydratovaná, projasněná. Opět bych si ji znovu pořídila. Mám teď podrážděnou pokožku a maska mi pleť nepodráždila, což pro masky byla výzva.

Pleťová maska - Age Repair - I´m Firming SKIN79 (20ml)

Popis masky: Výživa, pružnost a zdravá pleť díky patentovanému složení Plankton Extact. Dodává pružnost a zpevňuje.Vyhlazuje vrásky. Vyživuje a chrání. Přirozeně hydratuje. Snadná aplikace bez lepkavého pocitu. Aromatherapy a relaxační efekt. Bez škodlivých látek - bez parabenů, umělé parfemace, minerálních olejů a živočišných složek. Typ pleti - smíšená pleť, suchá pleť. Můžete ji sehnat ZDE.

Můj názor: Opět jsem masku aplikovala na čistou pleť. Nečekala jsem, že mě zbaví vrásek jak slibuje, jelikož jsem zkusila jen jedno balení. Nevěřím, že by maska zbavila vrásek. Po sundání masky jsem vmasírovala zbytek séra do pleti a ještě jsem dělala masáž obličeje. Opravdu jsem neměla lepkavý pocit. Krásně jsem si odpočinula a  relaxovala. Pleť byla hydratovaná, rozjasněná, celkově pěkná. Za sebe můžu jen doporučit.

♥ Celkový názor na masky ♥
Jestli ještě váháte do masek jít, tak běžte, jelikož teď mám pleť citlivější a podrážděnou, takže jsem nepoužívala make-up a snažila jsem se o pleť pečovat, takže masky od Skin79 jsou moji miláčkové. Po masce jsem neměla lepivý pocit. Navíc stojí málo jen 35,- Kč.

Máte s maskami zkušenosti? Napište mi, jaká maska Vás zaujala a jestli máte v plánu si ji pořídit. Jinak nezapomeňte na 11% slevu, kterou můžete mít na e-shopu díky mě. 

 
Užívejte si dne. Vaše Kyrkys.

6 komentářů:

  1. ty seš teda rychlík já nezkusila zatím ani jednu =D

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Tess Mart: Jsem rychle ať můžu napsat recenzi ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Kyrkys to ta moje recenze asi nikoho zajímat nebude =D dneska si chci dát tu oranžovou =)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky to zní dobře, tu čistící bych ráda zkusila :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Munkey: je opravdu na pleti příjemná ♥

    OdpovědětVymazat