pátek 4. dubna 2014

Rtěnka Make Up For Ever - 42 Rouge Artist Intense



Krásný den. Dnes bych se ráda zaměřila na rty. Je tu jaro za chvilku léto a člověk hledá rtěnku, která by vydržela dlouho i ve vedrech. V létě moc stíny nepoužívám a tak jsem hledala výraznou rtěnku, která se hodí k nevýrazným očím.
 
Popis rtěnky: Rouge Artist Intense je rtěnka obohacená o pigmenty pro intenzivní barvu. Je k dostání v mnoha odstínech, takže bude odpovídat vaší každodenní náladě. Ať chcete být přirozená nebo sexy, tato rtěnka vydrží zkrátka celý den a zanechá vaše rty jemné a hydratované. 
 
Můj názor: Nejlepší rtěnka, kterou jsem mohla vlastnit. Dostala jsem ji od kamarádky a myslím, že ji měla z Ladyboxu. Mám dvě rtěnky po 1,5 gramu. Za plnou velikost rtěnky zaplatíte do 600,- Kč. Opravdu jsem ráda, že ji vlastním a šetřím si ji. Rty hydratuje a nezvýrazňuje suché místa na rtech. Rtěnka má velkou krycí schopnost, jak je vidět na fotkách. Rtěnka vydrží celý den a to jsem pila a jedla. Když vidím, že se barva ztrácí, stačí jen přejet znova rtěnkou a je po problému. Pokud použijete konturovací tužka je to dokonalost sama.
 
 Samotná rtěnka

Odstín rtěnky

 Rtěnka na ruce

 Rtěnka v kombinaci s líčením
 
Máte s rtěnkou zkušenosti? Já jsem s ní spokojená a mohu jen doporučit. Navíc ta barvička je krásná.
 
♥ ♥ ♥ Krásný zbytek dne. Vaše Kyrkys. ♥ ♥ ♥


12 komentářů:

  1. Rtěnku nemám,ale na téhle fotce vypadáš nádherně ...<3

    OdpovědětVymazat
  2. Barbora Smetanová: To bude světlem :D

    OdpovědětVymazat
  3. vypadá moc krásně a sluší ti :) jelikož moc nejsem rtěnkový typ, tak bych si ji za tu cenu nekoupila, nic to ale nemění na tom, že vypadá moc hezky, jak balením tak odstínem :)

    OdpovědětVymazat
  4. Alice in Wonderland CZ: Jo je drahá, ale zase dlouho vydrží :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám ji z boxu taky, nevím jaký odstín, možná stejný. Mám ji docela ráda.

    OdpovědětVymazat
  6. Ježiš ta je!!!! ty si taková kočka sní! mě spadla normálně čelist! bože můj poprvé vidím kromě Marlin monroe někoho komu jasně červená sluší a já smekám a jen nepřestávám zírat! došly mě slova...

    Loveliness By Tess

    OdpovědětVymazat
  7. Super! A moc ti sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ta Ti fakt úžasně padne! Super

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadáš krásně!:) A rtěnka se mi taky libí, určitě se po ni mrknu:))

    OdpovědětVymazat